/Budapest fővárosi önkormányzati lakáspályázatok – 2018 június

Budapest fővárosi önkormányzati lakáspályázatok – 2018 június

Az alábbi oldalon az Utcajogász a Budapest fővárosi önkormányzati lakások 2018 június hónapjában elérhető pályázatait gyűjtötte össze. Arra kérjük a barátainkat, hogyha hibát találtok a listában, vagy tudtok még más hasznos forrásokról önkormányzati bérlakásokhoz, írjatok nekünk ide: utcajogasz@gmail.com vagy avarosmindenkie@gmail.com.

Hasznos információt találhatsz bérlakás-, szociális bérlakáspályázat, lakás igénylés és pályázható eladó lakás témában is, a részletekért kattints ide.

Az AVM rövid útmutatóját a szociális bérlakáspályázatokhoz itt találjátok.

Önkormányzati weblapok elérhetősége >>itt<<.

Ha jogi segítségre van szükségetek, keressétek fel az Utcajogászt a Blahán pénteken 15 és 17 óra között.

A lakáskérelmek elbírálásáról az önkormányzat dönt. Az Utcajogásznak nincsenek lakásai, sajnos önkormányzati lakáspályázatokon való részvételhez is csak tanácsadással, esetleg beadvány írásával tudunk segíteni.

IV. kerület

Pályázati felhívás fiatalok garzonházában lévő “Fecskeházi” lakásokra

Beküldési határidő: 2018. július 16. 16:00

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros IV. Kerület Újpest Önkormányzata a 39/2011. (XII.19.) önkormányzati rendelet alapján pályázatot ír ki a fiatalok garzonházában lévő „Fecskeházi” lakásokra.

A pályázaton részt vehet minden olyan – 35. életévüket be nem töltött – fiatal házaspár (házaspár alatt a továbbiakban a közjegyzői okirattal igazolt élettársakat is érteni kell), akik a pályázat benyújtását megelőzően legalább 3 éve folyamatosan rendelkeznek az Önkormányzat illetékességi területén bejelentett lakó-, vagy tartózkodási hellyel és a házastársak sem együttesen, sem külön-külön nem rendelkeznek, illetve korábban sem rendelkeztek önálló lakással.

További részletek: https://www.ujpest.hu/hivatal_palyazatok/582

Sikeres pályázást kívánunk!

(Visited 6 249 times, 1 visits today)