Koronavírus: szünetel a személyes ügyfélfogadásunk

Közzétéve:
Kategóriák: Hírek

Figyelem! A Blaha Lujza téri személyes ügyfélfogadásunkat bizonytalan időre felfüggesztjük, a koronavírus-járvány miatt. A lépés indoka, hogy a személyes találkozások számát minimalizálva a vírus továbbterjedésének lehetőségét csökkentsük.

Ugyanakkor fenntartjuk a folyamatos jogsegély-szolgáltatásunkat: a blaházás helyett facebook messengeren online adunk tanácsot péntekenként 15.00 és 17.00 óra között, valamint e-mailben továbbra is elérhetőek vagyunk az utcajogasz@gmail.com címen.

Azok számára, akik nem rendelkeznek internetes eléréssel, kibővítettük erre az időszakra a telefonos elérhetőségünket: március 16-ától minden hétköznap 17.00 és 20.00 óra között hívhatnak bennünket a szokásos +36 20 282 3616 telefonszámon lakhatási vagy hajléktalansággal kapcsolatos ügyekkel.

A hajléktalan és lakásszegénységben élő embereket érintő, a jelenlegi járvánnyal kapcsolatos jogi kérdéseket kisokosba gyűjtjük és publikáljuk. Addig is figyeljünk egymásra és másokra, mindenkinek jó egészséget!

Koronavírus kisokos munkavállalóknak

A munkajogi témában készült kisokosunk az alábbi linken érhető el: http://utcajogasz.hu/szakmai-anyagok/jogi-kisokosok/koronavirus-kisokos-munkavallaloknak/