Támogatás

Támogass egy Utcajogász pénteket! 

Az Utcajogász 2022-ben is minden pénteken, 52-szer lesz kint a téren, hogy ingyenes jogsegélyt nyújtson lakhatással és szociális jogokkal kapcsolatban. Emellett, emailben és telefonon is jogi segítséget adunk.

Válaszd ki és támogasd az egyik péntekünket 2022-ben, és járulj hozzá munkánk sikeréhez, többek között kilakoltatások megelőzéséhez, jogosulatlanul elvett támogatások visszaszerzéséhez, a szociális bérlakás rendszer és a végrehajtási eljárások igazságosabbá tételéhez. Támogass minket banki úton vagy PayPallal, és a közleménybe/instrukciókhoz írd be, hogy melyik pénteket választod a támogatásoddal. Ha szeretnéd, jelezd, hogy kiírhatjuk a honlapunkra a neved és azt, hogy melyik 2022-es pénteket támogatod.

A támogatási módok leírását alább találod.

Támogasd az Utcajogászt rendszeresen!

A rendszeres támogatás jelenti a legbiztosabb és leghatékonyabban felhasználható működési forrást az Utcajogász számára, ezért, ha teheted, adományozz nekünk rendszeresen. Ezt megteheted PayPal-on vagy a bankodon keresztül.

Paypalon keresztül:

(Kattintásra új lap nyílik!)

Ha PayPal-en utalsz nekünk, arra kérünk, hogy tüntesd fel az e-mail címed, hogy rendszeresen értesíthessünk munkánkról, eredményeinkről.

Bankon keresztül:

Ha rendszeresen támogatnád az Utcajogászt, azt banki úton is megteheted. Ezt be tudod állítani a telefonos mobilbankodon, vagy az internetes bank felületen, vagy személyesen a bankodnál. A támogatáshoz szükséges adatok alább:  

Kedvezményezett neve:Utcajogász Egyesület
Számlaszám:16200223-10050659
Számlavezető bank: MagNet Bank Zrt.
IBAN:HU11 1620 0223 1005 0659 0000 0000
SWIFT/BIC:HBWEHUHB

Az utalás közleményében kérünk, hogy tüntesd fel e-mail címed, hogy rendszeresen értesíthessünk munkánkról, eredményeinkről.

Adó 1%

Adód 1%-nak felajánlásával is segítheted a munkánkat. Adószámunk: 18747715-1-42

Mire költjük a támogatásodat?

📄 Heti ingyenes utcai, emailes és telefonos jogsegélyszolgálatunk közben felmerülő költségekre: nyomtatásra, fénymásolásra, postaköltségekre, telefonköltségre, illetékre, perköltségre, az önkéntes jogászokat az utcai ügyfélfogadáson támogató segítők bérére, illetve az irodánkkal kapcsolatos és egyéb adminisztratív költségekre.

Stratégiai pereskedésben, egyéb bírósági ügyek kapcsán illetékre, perköltségre, utazásra, illetve szakértők díjazására.

📕 Jogi kisokosok, kiadványok tervezésére és előállítására, grafikusi munkára, nyomdai költségekre és terjesztésre.

📐Képzések és tapasztalatcserék kapcsán terembérletre, anyagok elkészítésére, nyomtatására, illetve utazási és szállási költségekre.

📢 Rendezvények szervezésére mint például az Utcajogász maraton, szülinap, vagy a sajtó rendezvényeink.  

Hogyan segítheted még az Utcajogászt?

  • Ha önkéntes munkát szeretnél vállalni az Utcajogászban, írj az utcajogasz@gmail.com-ra! Főképp angol-magyar fordítót, grafikust, és fotóst keresünk.
  • Ha ügyvéd vagy, és képviselettel szeretnéd segíteni a munkánk, írj nekünk emailt!
  • Ha jogászként szeretnél az Utcajogászhoz csatlakozni, figyeld éves felhívásainkat itt a holnapon, és a Facebookon!

Kérjük támogasd küzdelmünket a hajléktalan és rossz lakhatási körülmények között élő emberek jogegyenlősége érdekében!

Előre is köszönjük a felajánlásodat!