Budapest fővárosi és kerületi önkormányzati lakáspályázatok 2020. november

Az alábbi oldalon az Utcajogász a Budapest fővárosi önkormányzati lakások 2020 november hónapjában elérhető pályázatait gyűjtötte össze. Arra kérjük a barátainkat, hogy ha hibát találtok a listában, vagy tudtok még más hasznos forrásokról önkormányzati bérlakásokhoz, írjatok nekünk ide: utcajogasz@gmail.com.

Hasznos információt találhatsz bérlakás-, szociális bérlakáspályázat, lakás igénylés és pályázható eladó lakás témában is, a részletekért kattints ide.

Az Utcajogász és AVM rövid útmutatóját a szociális lakáspályázat témában itt találjátok.

Ha jogi segítségre van szükségetek, keressétek fel az Utcajogászt a Blahán minden pénteken 15 és 17 óra között.

VI. kerület

Négy lakás jövedelmi, vagyoni helyzethez igazodó szociális, költségelvű vagy piaci alapú bérbeadása a munkaviszony fennállásának idejére, de legfeljebb 1 évre.

Közzététel: https://www.terezvaros.hu/uploads/images/KLKSP%202020%20p%C3%A1ly%C3%A1zati%20kiir%C3%A1s.pdf

Pályázásra nyitvaálló idő: október 29. – november 12. 16:00

Lakások adatai:

Pályázati feltételek:

– Budapest VI. kerület Terézváros Önkormányzata költségvetési szerveihez tartozó szociális, egészségügyi, köznevelési intézmények valamelyikével közszolgálati közalkalmazotti, vagy foglalkoztatásra irányuló más jogviszonyban áll, vagy

– Budapest VI. kerület Terézváros Önkormányzata közigazgatási területén található közoktatási feladatokat ellátó intézménnyel közszolgálati közalkalmazotti, vagy foglalkoztatásra irányuló más jogviszonyban áll és

– A pályázat benyújtását megelőzően legalább egy éve a fenti munkáltatók egyikével határozatlan idejű közszolgálati közalkalmazotti, vagy foglalkoztatásra irányuló más jogviszonyban áll

Kell-e pályázati adatlapot alkalmazni? Igen, a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán igényelhető, vagy letölthető a linkre kattintva.

VIII. kerület

8 db lakás bérbeadása, költség elvű lakbérfizetési és felújítási kötelezettséggel határozatlan idejű szerződéssel.

Közzététel: http://www.jgk.hu/46-onkormanyzati-lakasok-berbeadasa

Pályázásra nyitvaálló idő: 2020. november 2. – 2021. január 4. 18:00

Lakások adatai:

Pályázati feltételek: legalább egy éve állandó bejelentett lakcím, vagy egy éve bejelentett tartózkodási hely Józsefvárosban.

Kell-e pályázati adatlapot alkalmazni? Igen, letölthető a linkre kattintva, vagy a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Lakásgazdálkodási Irodánál átvehető.

X. kerület

10 db lakás felújítási kötelezettséggel való bérbeadása.

Közzététel: https://www.kobanya.hu/?module=news&action=show&nid=195049

Pályázásra nyitvaálló határidő: A lakások bérbevételére irányuló kérelmeket, a nyilatkozatokat és a felújításra szánt forrás igazolását a megtekintést követően személyesen 2020. november 16-án 13.30-17.30 óráig, november 18-án 8.00-16.00 óráig és november 20-án 8.00-11.30-ig kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontjában.

Lakások adatai:

Pályázati feltételek:

– érvényes, egy éven belül benyújtott kérelemmel rendelkeznek, amely alapján a lakásigénylők nyilvántartásába vételük megtörtént,

– az önkormányzattal érvényes szerződéses lakásbérleti jogviszonyban állnak, vállalják a jelenlegi bérleményük kiürített és tiszta állapotban, üzemképes berendezési tárgyakkal történő térítésmentes leadását, valamint nincs bérleti-, illetve közüzemidíj-tartozásuk.

Kell-e pályázati adatlapot alkalmazni? Igen, beszerezhető a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontjában vagy letölthetők a linkre kattintva.

Sikeres pályázást kívánunk!

Kiemelt kép: LudgerA from pixabay.com