2022. szeptember 30. - Elérhető fővárosi LAKÁSPÁLYÁZATOK

I. kerület, Budavári Önkormányzat

A pályázat elérhető:

Budavar » Budavári Lakásügynökség

Benyújtási határidő: 2022. október 19. szerda 12:00

Hol érhető el?

Lakaspalyazat-213-Palyazati-kiiras

Palyazati-adatlap

Pontrendszer

Idovonal

 https://ingatlan.com/33172859

 

Feltételek:

A pályázaton részt vehet minden cselekvőképes, nagykorú személy, aki megfelel LEGALÁBB AZ EGYIK feltételnek az alábbi 3 feltétel közül:

1. A pályázó Budapest I. kerület Budavári Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat), vagy a Magyar Állam által fenntartott intézmény, hivatal, szervezet heti legalább 36 órában foglalkoztatott dolgozója, és az ehhez kapcsolódó munkahelye Budapest I. kerület közigazgatási területén található. ÉS / VAGY

2. A személyi adat- és lakcímnyilvántartásban tárolt adatok alapján Budapest I. kerület közigazgatási területén a pályázat kiírását megelőző legalább 1 évben folyamatosan bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik. ÉS / VAGY

3. A pályázó azon munkahelye, ahol legalább a pályázati adatlap beküldésének napját megelőző 31. naptól kezdődően, heti legalább 36 órában dolgozik, Budapest I. kerület közigazgatási területén található.

 

A pályázatok benyújtásának módja: a pályázati kiírás 1. számú mellékleteként csatolt pályázati adatlapot kérjük kitölteni és aláírni, majd azt olvashatóan beszkennelve, vagy olvashatóan lefotózva emailben a lakasugynokseg@budavar.hu email címre elküldeni. Az email tárgya mezőbe kérjük beírni nagybetűkkel az alábbi szöveget: LAKÁSPÁLYÁZAT 213

 

És elérhető lakásbérleti támogatás a Lakásügynökség közreműködésével lakást bérlő személy részére.

Részletek a 15.§-ban: önkormányzati rendelet

 

 

V. kerület, Belváros-Lipótváros

Jelenleg nincs konkrétan meghirdetve lakáspályázat, de elérhető lakbértámogatás az Önkormányzat tulajdonában álló szociális alapon bérbe adott lakások bérlői számára.

Tájékoztató és kérelem

 

VI. kerület, Terézváros

A terézvárosi önkormányzat nyilvános, kétfordulós pályázatot hirdet 7 db ingatlan értékesítésére.

A pályázat elérhető:

https://terezvaros.hu/palyazatok/palyazati-felhivasok/https://terezvaros.hu/palyazatok/palyazati-felhivasok/palyazatok-lakasokra-es-ingatlanokra

Benyújtási határidő: A pályázatra 2022. szeptember 8. és 2022. október 4. 12 óra között lehet jelentkezni.

Feltételek: A pályázati feltételek részleteiről az önkormányzat honlapján (www.terezvaros.hu) és a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán lehet tájékozódni.

A pályázat benyújtásának módja: a határidő után vagy nem zárt borítékban érkezett pályázatokat a Kiíró érvénytelennek nyilvánítja.

A pályázat benyújtásának helye:

Budapest, Főváros VI. kerület Terézvárosi Polgármesteri Hivatala Ügyfélszolgálata (Bp., VI. Eötvös u.4.)

 

VII. kerület, Erzsébetváros

Pályázat Önkormányzati tulajdonú bérlakások rendeltetésszerű használatra alkalmassá tételi kötelezettséggel történő határozott időre történő bérbeadására

A pályázat elérhető:

Főoldal - Erzsébetváros (erzsebetvaros.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 21 (péntek) 12.00 óráig.

Hol érhető el? Az ajánlat benyújtásához a dokumentáció az EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt. honlapjáról – www.evin.hu – letölthető.

01-Berlakas-Palyazat-2022.-II.-Kiiras

02-Bérlakás Pályázat 2022. II. - Adatlap

03-Bérlakás Pályázat 2022. II. - Alaprajzok

04-Bérlakás Pályázat 2022. II. -Pályázatos lakások felújítási költségvetése

 

Feltételek:

Érvényesen pályázhat az a cselekvőképes nagykorú, természetes személy, aki a pályázatot erre rendszeresített nyomtatványon, olvashatóan, hiánytalanul kitöltve, a szükséges mellékleteket becsatolva, zárt borítékban, „Bérlakás pályázat 2022. II.” felirattal, a beadási határidőig benyújtja, és a Pályázó az alábbi feltételeknek megfelel:

1./ az alábbi lakás fenntartási képességgel rendelkezik, melynek mértéke:

1 fő esetében minimum 200 000, - Ft/hó/fő

2 fő esetében minimum 180 000, - Ft/hó/fő

3 fő esetében minimum 150.000, - Ft/hó/fő

4 fő esetében minimum 120.000, - Ft/hó/fő

5 fő esetében minimum 100 000, - Ft/hó/fő

6 fő esetében minimum 90.000, - Ft/hó/fő

7 fő esetében minimum 80.000, - Ft/hó/fő

8 fő, vagy ezt meghaladó létszám esetén minimum 70.000, - Ft/hó/fő nettó jövedelemmel rendelkezik.

A lakásfenntartási képesség vizsgálatánál a ténylegesen együtt költöző létszám vehető figyelembe! Az egy főre eső jövedelem vizsgálatához a pályázónak hitelt érdemlően igazolnia kell az egy főre eső havi nettó jövedelmet - hivatalos kereseti igazolás, vállalkozó esetén NAV igazolás, nyugdíjról igazolás. Jövedelem igazolás helyett munkaszerződés, pénzintézeti folyószámla kivonat nem fogadható el!!

 2./ az ajánlati díj összegét határidőben megfizette, és a bizonylatot a pályázathoz mellékelte:

3./ aki a VII. kerületben bejelentett állandó lakcímmel, vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkezik: vagy, aki Erzsébetváros Önkormányzatánál, vagy önkormányzat szervezeténél/intézményénél, vagy önkormányzati fenntartásban vagy tulajdonban lévő gazdasági társaságánál munkaviszonnyal/megbízási jogviszonnyal rendelkezik:

4./ aki rendelkezik a felújítási költség 40 %-val

A pályázat benyújtásának módja és helye:

- Személyesen: A Pályázati Adatlapot valamennyi mellékletével együtt, egy példányban az EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában (1072 Budapest, VII. Klauzál tér 11. szám Vásáscsarnok, galéria szint) a Lakásgazdálkodási csoportnak címezve, zárt borítékban, „Bérlakás pályázat 2022. II.” felirattal ellátva, lehet benyújtani.

- Postai úton: A Pályázati Adatlapot valamennyi mellékletével együtt, egy példányban az EVIN Erzsébetvárosi Ingatlangazdálkodási Nonprofit Zrt. (1071. Budapest Damjanich u. 12. szám) Lakásgazdálkodási Csoportnak címezve, zárt borítékban. „Bérlakás pályázat 2022. II.” felirattal ellátva lehet benyújtani. A postai feladás akkor érvényes, ha a feladás legkésőbbi dátuma: 2022. október 21.

 

XI. kerület, Újbuda

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÜRES ÉS ROSSZ MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ lakások költségelven történő bérbeadására – 2022.

 

A pályázat elérhető: Pályázati felhívás üres és rossz műszaki állapotú lakások költségelven történő bérbeadására – 2022. | Közigazgatás (ujbuda.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 10.

Hol érhető el?

A részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai utca 4. sz. alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. sz. alatt, a recepción) átvehető, vagy letölthető a fenti linkről.

Feltételek:

A pályázaton részt vehet, aki a pályázat benyújtására megállapított határnapig a 18. életévét betöltötte, illetve ha a pályázó házasságkötése alapján nagykorúvá vált, és a pályázó a pályázat megjelenésének időpontjában Budapest XI. kerület közigazgatási területén lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy igazoltan öt évnél hosszabb ideje közfeladatot ellátó alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkezik a XI. kerületben.


A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy nyertesség esetén vállalja a pályázati lakás saját költségen történő felújítását 1 éven belül, a pályázatban előírt módon, melyet az Önkormányzat a pályázatban meghatározott költségen bérbeszámítással megtérít.

A bérleti szerződés időtartama határozott idejű, a felújítási munkák idejére 1 év, a felújítási munkák átadás-átvétele után további 15 év.

 

A pályázat benyújtásának módja és helye:

a.     A pályázat magyar nyelven, a pályázati kiírás mellékletét képező pályázati formanyomtatványon (adatlap és nyilatkozat), 1 példányban, zárt, címet, feladót tartalmazó borítékban kizárólag belföldről postai úton nyújtható be az alábbi címre:

        1113 Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41.

b.     A borítékra rá kell írni: „Üres és rossz műszaki állapotú bérlakás pályázat – 2022”.

 

Érdeklődni a pályázat benyújtásával kapcsolatban a 36-70-684-7336-os és a 36-70-684-7322-es telefonszámon van lehetőség.

Műszaki kérdés esetében érdeklődni a 36-70-684-7286-os és a 36-70-684-7317-es telefonszámon van lehetőség.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS üres lakás költségelven történő bérbeadására kerekesszékkel közlekedő MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK részére – 2022

 

A pályázat elérhető: Pályázati felhívás üres lakás költségelven történő bérbeadására kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottak részére – 2022. | Közigazgatás (ujbuda.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 10.

Hol érhető el?

A részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai utca 4. sz. alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. sz. alatt, a recepción) átvehető, vagy letölthető a fenti linken.
A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy nyertesség esetén vállalja a pályázati lakásra irányadó mértékű lakbér háromszorosának óvadék címén történő megfizetését.
Pályázni az jogosult, aki a kiírt pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelel.

Feltételek:

-        a pályázaton bárki részt vehet, aki a pályázat benyújtására megállapított határnapig a 18. életévét betöltötte, illetve ha a pályázó házasságkötése alapján nagykorúvá vált, és a pályázó, vagy együttköltöző közeli hozzátartozója mozgáskorlátozott személy,

-        a pályázó a pályázat megjelenésének időpontjában Budapest XI. kerület közigazgatási területén lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy igazoltan öt évnél hosszabb ideje közfeladatot ellátó alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkezik a XI. kerületben.

A pályázat benyújtásának módja és helye:

a.     A pályázat magyar nyelven, kizárólag a pályázati kiírás mellékletét képező pályázati formanyomtatványon (adatlap és nyilatkozat), 1 példányban, zárt, címet, feladót tartalmazó borítékban kizárólag belföldről postai úton nyújtható be az alábbi címre:

1111 Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41.

b.     Érdeklődni a 06-70-684-7322-as és a 06-70-684-7336-os telefonszámon van lehetőség.

c.     A borítékra rá kell írni: „Költségelvű bérlakás pályázat kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottak részére-2022.”.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS garzonházi lakások fiatalok részére történő bérbeadására – 2022.

 

A pályázat elérhető: Pályázati felhívás garzonházi lakások fiatalok részére történő bérbeadására – 2022. | Közigazgatás (ujbuda.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 10.

Hol érhető el?

A részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai utca 4. szám alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. szám alatt, a recepción) átvehető, vagy letölthető a fenti linken.
A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy nyertesség esetén vállalja a pályázati lakásra irányadó mértékű lakbér háromszorosának óvadék címén történő megfizetését.
Pályázni az jogosult, aki a kiírt pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelel.

 

Feltételek:

-        A pályázat benyújtására megállapított határnapig a 18. életévét betöltötte, illetve ha a pályázó házasságkötése alapján nagykorúvá vált,

-        a pályázó a pályázat megjelenésének időpontjában Budapest XI. kerület közigazgatási területén lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy igazoltan öt évnél hosszabb ideje közfeladatot ellátó alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkezik a XI. kerületben,

-        állandó jellegű kereső tevékenységet végző és lakástakarékosságot vállaló, a pályázat benyújtási határidejéig 35. életévet be nem töltött, vagy a benyújtás évében 35. életévet betöltő házas, illetőleg élettársi kapcsolatban élő fiatal.

 

A pályázat benyújtásának módja és helye:

A pályázat magyar nyelven, kizárólag a pályázati kiírás mellékletét képező pályázati formanyomtatványon (adatlap és nyilatkozat), 1 példányban, zárt, címet, feladót tartalmazó borítékban kizárólag belföldről postai úton nyújtható be az alábbi címre.

1113 Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41.

Érdeklődni a 06-70-684-7322-as és a 06-70-684-7336-os telefonszámon van lehetőség.

A borítékra rá kell írni: „Garzonházi bérlakás pályázat -2022.”.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MEGÜRESEDŐ lakások költségelven történő bérbeadására – 2022.

 

A pályázat elérhető: Pályázati felhívás megüresedő lakások költségelven történő bérbeadására – 2022. | Közigazgatás (ujbuda.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 10.

Hol érhető el?

A részletes pályázati kiírás és mellékletei az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában (Budapest XI. kerület Zsombolyai utca 4. sz. alatt, a portán, valamint Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41. sz. alatt, a recepción) átvehető, vagy letölthető a fenti linken.

A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy nyertesség esetén vállalja a pályázati lakásra irányadó mértékű lakbér háromszorosának óvadék címén történő megfizetését.


Pályázni az jogosult, aki a kiírt pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelel.

 

Feltételek:

-        A pályázat benyújtására megállapított határnapig a 18. életévét betöltötte, illetve ha a pályázó házasságkötése alapján nagykorúvá vált,

-        a pályázó a pályázat megjelenésének időpontjában Budapest XI. kerület közigazgatási területén lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy igazoltan öt évnél hosszabb ideje közfeladatot ellátó alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkezik a XI. kerületben.

A pályázat benyújtásának módja és helye:

a.     A pályázat magyar nyelven, kizárólag a pályázati kiírás mellékletét képező pályázati formanyomtatványon (adatlap és nyilatkozat), 1 példányban, zárt, címet, feladót tartalmazó borítékban kizárólag belföldről postai úton nyújtható be az alábbi címre:

        1113 Budapest XI. kerület Bocskai út 39-41.

b.     Érdeklődni a +36-70-684-7322-as és a +36-70-684-7336-os telefonszámon van lehetőség.

c.     A borítékra rá kell írni: „Bérlakás pályázat - Albertfalva u 4. -2022.”.

 

 

XIII. kerület, Angyalföld

A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonát képező lakások bérleti jogának elnyerésére.

A pályázat elérhető: A pályázat és a feltételek és a kapcsolódó dokumentumok elérhetőek ezen a honlapon: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. (bp13.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 3. napjáig (legkésőbb 2022. október 3-án 16.00 óráig)

Feltételek:

A pályázaton részt vehet azon cselekvőképes természetes személy:
a) aki a pályázat kiírásának napján betöltötte a 18. életévét (vagy házasságkötés útján nagykorúvá vált),
b) aki a pályázat kiírásának napján legalább 5 éve, a XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában álló bérlakás leadása esetén legalább 3 éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él. E jogszabályi feltétel alól mentesül az a pályázó, aki az Önkormányzat XIII. kerületen kívül található lakásának felajánlásával pályázik, amennyiben legalább 3 éve létesített állandó lakóhelyet az Önkormányzat tulajdonában lévő lakásban vagy e lakcímlétesítés és a XIII. kerületi lakhatás együttesen eléri a 3 évet, és az életvitelszerű lakhatás feltételei minden esetben igazoltak (a pályázó életvitelszerű lakhatási körülményeit a Megbízott jogosult a pályázatban bejelentett állandó lakóhelyen ellenőrizni),
c) aki vállalja, hogy a bérleti szerződésben meghatározott lakbér és lakáshasználathoz kapcsolódó díjakat a lakásbérlet teljes időtartama alatt megfizeti.

A sorszámozott pályázati dokumentáció térítés ellenében szerezhető be a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatán (1131 Budapest, Béke utca 65.) és a Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodájában (Lehel Csarnok- Galériaszint, 1134 Budapest, Váci út 9-15.). A térítési díja bruttó 2.000 Ft.

A pályázat benyújtásának módja és helye:
A pályázat benyújtásának módja: postai úton a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Lakásgazdálkodási Csoportjának címezve (1131 Budapest, Béke utca 65.), illetve elektronikusan megküldve, az alábbi e-mail címre: lakaspalyazat@kozszolgaltato.bp13.hu (a tárgyba kérjük, hogy írják be: lakáspályázat). 

Amennyiben a postai vagy az elektronikus benyújtás akadályozott, úgy személyesen a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. nyitva tartó ügyfélszolgálatain lehet benyújtani a pályázatot (1131 Budapest, Béke utca 65./ Lehel Csarnok Galériaszint , 1134 Budapest, Váci út 9-15.).

 

Fecskeházi lakáspályázat

A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk fecskeházi hasznosítású lakáspályázatot hirdet. A XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló fecskeházi hasznosításra kijelölt lakóegységek (továbbiakban: fecskeházi lakások) bérleti joga pályázati úton elnyerhető. Az Önkormányzat a megpályázható fecskeházi lakásokkal határozott idejű elhelyezést biztosít azon fiatal házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők számára, akik készek és képesek lakáshoz jutásukat legfeljebb 8 éven belül önerőből, lakás-előtakarékosság vállalásával megoldani.

A pályázat elérhető: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. (bp13.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 3-án 16.00 óráig

Feltételek:

A pályázatot azok a 35. életévüket be nem töltött házaspárok, illetve bejegyzett élettársak nyújthatják be, akik

a.) a pályázat benyújtásakor a 18. életévüket betöltötték és cselekvőképességet korlátozó vagy kizáró gondnokság hatálya alatt nem állnak, magyar vagy uniós állampolgárok,
b.) a házasságkötés tényét házassági anyakönyvi kivonat másolatával, az élettársi viszonyt anyakönyvi vagy közjegyzői nyilvántartásba vételről szóló okirattal igazolják (a pályázat benyújtásakor elég a pályázati hirdetmény nyomtatványai között mellékletként szereplő élettársi nyilatkozatot kitölteni, nyertes pályázat esetén lesz szükség az anyakönyvi vagy közjegyzői okiratra),
c.) vállalják, hogy a pályázott lakás elnyerése esetén valamely pénzintézetnél a bérleti jogviszony időtartamára lakás-előtakarékossági szerződést kötnek, amelynek együttes összege 2022. évben havi minimum 50.000 Ft
d.) közül a pályázat meghirdetésének napján legalább az egyik fél 5 éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él (a pályázók életvitelszerű lakhatási körülményeit a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. jogosult a pályázatban bejelentett állandó lakóhelyen ellenőrizni),
e.) közül egyik félnek vagy együtt költöző hozzátartozójának sincs a tulajdonában, haszonélvezetében beköltözhető lakás és nem rendelkezik másik önkormányzati vagy állami tulajdonú bérlakás bérleti, vagy bérlőtársi jogával (a jövedelemszerző célra hasznosított lakást beköltözhetőnek kell tekinteni).

További részletek a honlapon.

A pályázat benyújtásának módja és helye:

1.     Elektronikus úton az alábbi e-mail címre: lakaspalyazat@kozszolgaltato.bp13.hu (a tárgyba kérjük, hogy írják be: fecskepályázat).

2.      Postai úton a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Lakásgazdálkodási Csoportjának címezve (1131 Budapest, Béke utca 65.). Postai úton történő beadás esetén a határidő megtartottnak akkor tekinthető, ha a küldemény legkésőbb a pályázati határidő lejáratának napján igazoltan átvételre kerül. Postai feladás esetén a pályázókat terheli annak bizonyítása, hogy a küldemény a címzetthez határidőben megérkezett.

3.     Személyesen a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. nyitva tartó ügyfélszolgálatain lehet benyújtani a pályázatot (1131 Budapest, Béke utca 65./ Lehel Csarnok Galéria szint I. emelet, 1134 Budapest, Váci út 9-15.).

 

Újépítésű XIII. kerületi önkormányzati lakóépületek bérlakáspályázata

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) pályázatot hirdet a Klapka utca 17. szám alatti ingatlanban (Klapka Központ) található lakások, a Jász utca 72. szám alatti lakóépületben található lakások, továbbá a Jász utca 91. szám alatti lakóépületben található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére.

A pályázat elérhető: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. (bp13.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 24-ig (legkésőbb 2022. október 24-én 16.00 óráig)

Feltételek:

Az alábbi feltételek mindegyikének meg kell felelnie a pályázónak:
A pályázatban meghirdetett lakásra érvényesen olyan személy pályázhat, aki:
- a Bérbeadó tulajdonában lévő lakás leadásával pályázik (a továbbiakban: lakásleadási feltétel) és legalább 3 éve létesített állandó lakóhelyet az Önkormányzat tulajdonában álló lakásban vagy e lakcímlétesítés és a XIII. kerületi lakhatás együttesen eléri a három évet. Ebben az esetben a pályázat érvényességi feltétele a pályázó nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy a bérleti jogáról a pályázat elnyerése esetén, a bérleti szerződés megkötésekor az Önkormányzat javára, feltétlenül és visszavonhatatlanul, térítési igény nélkül lemond, vagy
- a XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában álló bérlakás bérleti jogával nem rendelkezik, de legalább három éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él, és vállalja, hogy a megpályázott lakásra az önkormányzati tulajdonú lakások béréről szóló önkormányzati rendeletben meghatározott tizenkét havi bruttó bérleti és üzemeltetési díjnak megfelelő szerződéskötési díjat megfizeti (A szerződéskötési díj nem jár vissza. Olyan bérlő, aki bérlakás bérleti jogával rendelkezik, szerződéskötési díj megfizetésének vállalásával nem jogosult kiváltani a lakásleadási feltételt, figyelemmel arra, hogy egy bérlőnek egyidejűleg egyetlen önkormányzati bérlakásra állhat fenn bérleti joga), továbbá
- vállalja a mindenkori házirendben, valamint a lakás- és helyiséghasználati útmutatóban előírt egyedi kötelezettségek teljesítését, és
- vállalja a bérleti szerződés megkötésekor a lakásra megállapított három havi bruttó lakbérnek megfelelő óvadék megfizetését és az Önkormányzat által megállapított bérleti díj megfizetését, és
- a XIII. Kerületi Önkormányzat vagy a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. felé tartozása nincs, és
- akinek vagy házastársának, élettársának, avagy a vele együtt költöző hozzátartozójának nincs a tulajdonában, haszonélvezetében beköltözhető lakás, és nem rendelkezik másik önkormányzati vagy állami tulajdonú bérlakás bérleti- vagy bérlőtársi jogával, kivéve a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakás bérleti joga, melyet a pályázó lead nyertes pályázat esetén. A jövedelemszerző célra hasznosított lakást beköltözhetőnek kell tekinteni, és
- nyertes pályázat esetén vállalja a Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft. által kiállított, ingatlantulajdon fennállásáról szóló hatósági bizonyítvány beszerzését, amellyel igazolja, hogy sem ő, sem a vele együtt költöző személyek nem rendelkeznek beköltözhető ingatlantulajdonnal.

További feltételek a honlapon!

A pályázat benyújtásának módja és helye:

Elsősorban postai úton a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Lakásgazdálkodási Csoportjának címezve (1131 Budapest, Béke utca 65.), illetve elektronikusan megküldve, az alábbi e-mail címre: lakaspalyazat@kozszolgaltato.bp13.hu (a tárgyba kérjük, hogy írják be: lakáspályázat).

Postai úton történő beadás esetén a határidő megtartottnak akkor tekinthető, ha a küldemény legkésőbb a pályázati határidő lejáratának napján igazoltan átvételre kerül. Postai feladás esetén a pályázókat terheli annak bizonyítása, hogy a küldemény a címzetthez határidőben megérkezett.

Amennyiben a postai vagy az elektronikus benyújtás akadályozott, úgy személyesen a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. nyitvatartó ügyfélszolgálatain lehet benyújtani a pályázatot (1131 Budapest, Béke utca 65./ Lehel Csarnok Galériaszint, 1134 Budapest, Váci út 9-15.).

 

 

XIV. kerület, Zugló

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS önkormányzati tulajdon értékesítésére

 

A pályázat benyújtásának módja és helye:

A részletes Pályázati Kiírásban megfogalmazott követelményekkel rendelkező Pályázati Ajánlatokat a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Ügyfélszolgálata Ingatlangazdálkodási Igazgatóság, 1145 Budapest, Pétervárad u. 11-17. postacímre kell a benyújtási határidőn belül megküldeni, vagy ugyanezen címen munkaidőben az ügyfélszolgálaton előre egyeztetett időpontban lehet benyújtani.

 

BENKŐ UTCA 2. - NAGY LAJOS KIRÁLY ÚTJA 111. A-B

https://www.zuglo.hu/palyazati-felhivas-onkormanyzati-tulajdon-ertekesitesere-benko-utca-2-nagy-lajos-kiraly-utja-111-a-b/

 Benyújtási határidő: 2022. október 10. napjának 12:00 órája

FŰRÉSZ UTCA 107.

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdon értékesítésére - Fűrész utca 107. - Budapest Főváros XIV. kerület - ZUGLÓ Önkormányzatának hivatalos honlapja (zuglo.hu)

 Benyújtási határidő: 2022. október 10. napjának 12:00 órája

NAGY LAJOS KIRÁLY ÚTJA 109/B

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdon értékesítésére - Nagy Lajos király útja 109. b - Budapest Főváros XIV. kerület - ZUGLÓ Önkormányzatának hivatalos honlapja (zuglo.hu)

 Benyújtási határidő: 2022. október 10. napjának 12:00 órája

KOMÁROMI ÚT 4.

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdon értékesítésére - Komáromi út 4. - Budapest Főváros XIV. kerület - ZUGLÓ Önkormányzatának hivatalos honlapja (zuglo.hu)

 Benyújtási határidő: 2022. október 17. napjának 12:00 órája.

TELEPES UTCA 24.

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdon értékesítésére - Telepes utca 24. - Budapest Főváros XIV. kerület - ZUGLÓ Önkormányzatának hivatalos honlapja (zuglo.hu)

 Benyújtási határidő: 2022. október 17. napjának 12:00 órája.

THÖKÖLY ÚT 35. ÉS 37.

A pályázat elérhető:

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdon értékesítésére - Thököly út 35. - 37. - Budapest Főváros XIV. kerület - ZUGLÓ Önkormányzatának hivatalos honlapja (zuglo.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 17. napjának 12:00 órája

 

 

KELETI KÁROLY UTCA 17. SZ. 3. EM. 4.

A pályázat elérhető:

Pályázati felhívás - önkormányzat tulajdonában álló üres lakás értékesítéséről - 1024 Budapest, Keleti Károly utca 17. sz. 3. em. 4. - Budapest Főváros XIV. kerület - ZUGLÓ Önkormányzatának hivatalos honlapja (zuglo.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 7. (péntek 11:30)

 

A pályázat benyújtásának módja és helye:

A pályázatok benyújtásának módja: Ajánlatok benyújthatók a „Kérelem Bejelentő Nyomtatvány Önkormányzati tulajdonú lakások nem műszaki és pénzügyi jellegű ügyintézéséhez” formanyomtatvány kitöltésével, mely átvehető a Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal Lakáshasznosítási Osztály ügyfélszolgálatán (Bp. XIV. Bácskai utca 53.).

Az ügyfélszolgálat félfogadási ideje:

H: 8.15 – 12.00; 12.30 -17.00,
K, Cs: 8.15 – 12.00; 12.30 – 15.30,
Sz: 8.15 – 12.00; 12.30 – 16.00,
P: 8.15 – 11.30.

Az Ajánlattevők ajánlataikat személyesen, írásban, zárt, megcímzetlen, feladót, vagy más jelet nem tartalmazó borítékban nyújthatják be, amelyen csak az alábbi szöveg szerepelhet: „AJÁNLATTÉTEL PÁLYÁZATRA”.
Ettől eltérő ajánlatot az Ügyfélszolgálat nem vesz át.

Az ingatlan kizárólag a megjelölt időpontban tekinthető meg.

Az ajánlatok benyújtására személyesen vagy meghatalmazott útján van lehetőség 2 példányban, 1 eredeti, minden oldalon eredeti cégszerű aláírással, magánszemély esetén eredeti aláírással vagy a meghatalmazott aláírásával ellátva, és 1 másolati példányban.

 

 

Pályázati felhívás – önkormányzat tulajdonában álló üres lakások értékesítéséről

A pályázat elérhető:

https://www.zuglo.hu/palyazati-felhivas-onkormanyzat-tulajdonaban-allo-ures-lakasok-ertekesiteserol/

Benyújtási határidő: 2022. október 7. (péntek 11:30)

Hol érhető el?

https://www.zuglo.hu/wp-content/uploads/2022/09/Palyazati-kiiras-versenytargyalas-220905.pdf

https://www.zuglo.hu/wp-content/uploads/2022/09/Palyazati-felhivas-versenytargyalas-220905.pdf

 

Feltételek:

A pályázat benyújtásának módja és helye:

Ajánlatok a “Kérelem Bejelentő Nyomtatvány Önkormányzati tulajdonú lakások nem műszaki és pénzügyi jellegű ügyintézéséhez” formanyomtatványon nyújthatóak be, amely átvehető a Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal Lakáshasznosítási Osztály ügyfélszolgálatán.  (Bp. XIV. Bácskai utca 53.)

Az Ajánlattevők ajánlataikat személyesen vagy meghatalmazott útján írásban, zárt, sértetlen, megcímzetlen, feladót, vagy más jelet nem tartalmazó borítékban nyújthatják be, amelyen csak az alábbi szöveg szerepelhet:  
„AJÁNLATTÉTEL PÁLYÁZATRA”. Ettől eltérő ajánlatot az Ügyfélszolgálat nem vesz át.

 

XVI. kerület, Budapest

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Egészségügyi és Szociális Bizottsága pályázatot hirdet a tulajdonában lévő lakások költségelven történő bérbeadására

A pályázat elérhető:

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Egészségügyi és Szociális Bizottsága pályázatot hirdet a tulajdonában lévő lakások költségelven történő bérbeadására | Fejlődő Kertváros (bp16.hu)

Benyújtási határidő: 2022. október 28. napja 12:00 óra

Hol érhető el?   A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat internetes honlapjáról (www.bp16.hu) letölthető, valamint térítésmentesen beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodán.

Feltételek:

Érvényesen azok nyújthatnak be pályázatot költségelven történő bérbeadásra, akik a Rendeletben meghatározott együttes feltételeknek megfelelnek:

a) a csatolt jövedelem- és vagyonnyilatkozat alapján e rendelet 12. § (2) bekezdésének rendelkezése szerint nem minősül szociálisan rászoruló személynek˟, továbbá

b) Budapest Főváros XVI. kerület(i)

ba) közigazgatási területén legalább 2 éve lakóhellyel vagy legalább 3 éve tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy

bb) Önkormányzat által működtetett valamely intézményénél eltöltött legalább 2 éves közszolgálati vagy közalkalmazotti jogviszonnyal rendelkezik, vagy az Észak-Pesti Tankerület vagy annak jogelődje által fenntartott vagy működtetett, a XVI. kerület közigazgatási területén található oktatási intézményben legalább 2 éves közalkalmazotti jogviszonnyal rendelkezik, vagy a XVI. kerületi Rendőrkapitányság hivatásos személyi állományába tartozó, a kerületben ténylegesen legalább 6 hónapja szolgálatot teljesítő dolgozó, és

c) a csatolt jövedelem- és vagyonnyilatkozat alapján társadalmilag rászorult személynek minősül**, és

d) vállalja, hogy a mindenkori bérleti díj összegére a szerződés teljes időtartama alatt számlavezető bankjánál az Önkormányzat javára azonnali beszedési megbízást ad.

 

További feltételek a honlapon!

A pályázat benyújtásának módja és helye:

Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1163 Budapest, Havashalom u. 43.) vagy https://www.bp16.hu/e-ugyintezes/lakas-ingatlan elektronikus ügyintézési felületen.

 

XX. kerület, Pesterzsébet

Piaci lakáspályázat

A pályázat elérhető:  piaci lakaspalyazat kiirasara (pesterzsebet.hu)

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzat pályázatot ír ki bérlakás az alábbi bérlakások piaci alapon történő bérbeadására 3 év határozott időtartamra, mely annak lejártát követően a bérlő kérésére, a Szociális Bizottság döntése alapján ismételten bérbe adható abban az esetben, ha a bérlő az Önkormányzat által készíttetett értékbecslés alapján meghatározott piaci bérleti díj fizetését vállalja:

- Bp. XX. Baross u. 37. 4/20. szám alatti 62 m2 alapterületű összkomfortos,

- Bp. XX. Török Flóris u. 62-64. 5/32. szám alatti 66 m2 alapterületű összkomfortos

A pályázat benyújtásának módja és helye:

Az ajánlatokat kizárólag az erre a célra rendszeresített „Jelentkezési lap piaci bérbeadásra” nyomtatványon, ZÁRT BORÍTÉKBAN lehet benyújtani. A borítékon fel kell tüntetni az alábbi szöveget: „PIACI BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT”. Nyomtatvány teljes terjedelmében letölthető a www.pesterzsebet.hu honlapról (a nyomtatvány a „Lakás- és ingatlanpályázatok” csempe alatt található). Az a pályázat, amely nem az erre a célra rendszeresített nyomtatványon kerül benyújtásra, érvénytelen! 2.2 Az ajánlatok benyújtásának helye: a Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztálya (1201 Budapest, Kossuth Lajos tér 1.) félemelet 40. számú irodájában Csonka Eszternél, 2022. október 21. napjáig hétfőnként 15.00 és 17.00 óra között, majd 2022. október 24. napjától kezdődően ügyfélfogadási időben (hétfő: 14.30-18.00, szerda: 08.00-16.30, péntek: 08.00-11.30)

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. november 2. (szerda) 16.00 óra

 

Szociális bérlakáspályázat

A pályázat elérhető: szociális lakaspályázat kiírása (pesterzsebet.hu)

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzat szociális bérlakás-pályázatot ír ki önkormányzati szociális bérlakás bérleti jogának (továbbiakban: bérleti jog) elnyerése céljából.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. október 24. (hétfő) 17.30 óra

A pályázat benyújtásának módja és helye:

A pályázatokat kizárólag az erre a célra rendszeresített „Jelentkezési lap szociális bérlakás igénylésére” nyomtatványon, ZÁRT BORÍTÉKBAN lehet benyújtani. A becsatolandó igazolások és egyéb dokumentumok listáját, valamint az elvárt nyilatkozatok mintáit a pályázati felhívás mellékletei tartalmazzák. Nyomtatvány teljes terjedelmében letölthető a www.pesterzsebet.hu internetes oldalról, illetve – a költségtérítés megfizetését követően – igényelhető a Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztálya lakásgazdálkodási ügyintézőinél (1201 Budapest, Kossuth Lajos u. 1. fsz. 27.) ügyfélfogadási időben (hétfő: 14.30-18.00, szerda: 08.00-16.30, péntek: 08.00-11.30).

Az ajánlat benyújtásának helye és módja: a Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztálya (1201 Budapest, Kossuth Lajos tér 1.) félemelet 40. számú irodájában 2022. október 14. napjáig hétfőnként 15.00 és 17.00 óra között, majd 2022. október 17. napjától kezdődően ügyfélfogadási időben (hétfő: 14.30-18.00, szerda: 08.00-16.30, péntek: 08.00-11.30, illetve a benyújtási határidő lejártának napján, 2022. október 24-én 17.30 óráig) személyesen.

További részletek és feltételek a fenti honlapon.

 

 

Fővárosi Önkormányzat

Lakásfelújítási, karbantartási támogatás” a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérlői számára szociális helyzet alapján.

Pályázat célja

A pályázat benyújtásával elérhető támogatással a Fővárosi Önkormányzat azon bérlőit kívánja segíteni, akiknek jövedelmi helyzete nem teszi lehetővé, hogy a lakással kapcsolatos, szerződésben rögzített fenntartási kötelezettségeiket teljesítsék. A támogatás lehetőséget nyújt a lakhatás körülmények jó színvonalának megtartására, illetve javítására. A keretösszegből kizárólag olyan feladatok támogatására kerülhet sor, melyek megvalósítása nem a bérbeadó kötelessége, mivel azt a lakásbérleti szerződés a bérlő feladataként határozza meg.

Részletek, pályázati adatlap elérhető: E-Információszabadság oldalak (budapest.hu)

 

 

Previous
Previous

FŐVÁROSI LAKÁSPÁLYÁZATOK szeptember

Next
Next

Jogász vagy joghallgató vagy? Jelentkezz utcajogásznak!