“Köszönjük az Utcajogászoknak a tréninget”

Május végén és júniusban a Kocsis szállón jártunk, ahonnan az alábbi kedves üzenetet kaptuk pár nappal ezelőtt:

“Ezúton szeretnénk megköszönni Cserneczki Adriennek, Dietz Henriettának, Kiss Natáliának és Miklós Jánosnak a három alkalomból álló adósságkezelésről/végrehajtásokról szóló tréningjét.

Jómagam és kollégáim számára, nagyon hasznos tudást adtak át három alkalommal a Kocsis utcában. Alapossággal, felkészültséggel és jószándékkal érkeztek minden kedd este. Jó volt megtapasztalni, hogy ennyire segítőkész szervezet behívható volt teamünkbe, saját napi tennivalóik, önkétességük mellett ránk is szakítottak időt.   

Szinte mindegyikünk van olyan ügyfele, akinek számunkra átláthatatlan végrehajtási ügye, tartozása, levonása van. Sokszor vagyunk tanácstalanok az ilyen ügyekben, hogyan segítsünk. Ezért is örültünk annak a lehetőségnek, hogy az „Utcajogászok” 3 késő délutáni időpontban meglátogattak bennünket.

A fenti témát tréningszerűen, egymásra épülő foglalkozáson dolgoztuk fel, olyan feladatok segítségével, amivel mi is aktív részvételre voltunk késztetve, így az információk elsajátítása is könnyebb, hatékonyabb volt, mintha, csak egy száraz előadást hallgatunk. 

Trénereik tapasztaltak, közvetlenek voltak, érezhetően minden egyes alkalomra alaposan felkészültek. 

Sok olyan ügy lett világosabb, ami eddig „kínai” volt számukra, és remélhetőleg ezáltal hatékonyabban fogunk tudni segíteni.

Nagyon szívesen vennénk, ha lenne folytatás, nemcsak az adósságkezelés témában, akár más jogi kérdésben is.

Köszönjük szépen!

BMSZKI Kocsis Átmeneti szállás teamje!”

Mi is hálásak vagyunk a nyitottságért és köszönjük a felkérést!

Previous
Previous

FŐVÁROSI LAKÁSPÁLYÁZATOK (július)

Next
Next

FŐVÁROSI LAKÁSPÁLYÁZATOK (június)